آشپزی و دوستی
آشپزی و دوستی
غذاهای ایرانی و خارجی و انواع دسرها وخواص میوه ها
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 12 ارديبهشت 1390برچسب:, توسط سارا هی |

سلام امیدوارم بهترین روز رو داشته باشید میخوام بهتون فیله یاد بدم یه فیله بسیار خوشمزه با من همراه شوید.

 

فیله مینیون:

مواد لازم:

1-فیله گوساله پاک کرده:250 گرم یا 3 تکه

2- روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری

3- ادویه استیک:1 قاشق چایخوری

4-نمک وفلفل سیاه:  به مقدار لازم

5-روغن زیتون: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

 فیله را پاک کرده و شسته و به 3 قسمت مساوی تقسیم کنید و به شکل گرد یا همون دایره در بیارید بعد با بیفتک کوب به آرامی کوبیده و پهن کنید  تا به صورت گرد باز در بیاد استیک ها را با ادویه و روغن زیتون مزه دار کنید  و به مدت 10 ساعت در یخچال نگهداری کنید بعد از یخچال خارج کنید و برای پخت آماده کنیدش  هنگام پخت نمک و فلفل بریزید روش  و روی صفحه چدن روغن زیتون ریخته و گریل میکنیم این استیک با سس قارچ سرو میشود.

 

نکته قابل توجه:ادویه استیک ترکیبی از فلفل قرمز و سیاه و پودر سیر و پودر تخم گشنیز است.

امیدوارم ازش لذت ببرید نوش جونتون مواظب خودتون باشید بای. سارا



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به صاحب آن مي باشد.